تماس تلفنی با دکتر کیانی
عضویت در کانال تلگرام دکتر کیانی
  • با درود و وقت بخیر حدود ۱۰ سال خود ارضایی داشتم و الان مشکل زود انزالی دارم به طوری که بلافاصله بعد از دخول انزال صورت میگیره. قبل از اینکه شروع به خود ارضایی کنم این مشکل رو به هیچ وجه نداشتم. سوالم اینه که کوثر تمرین راه درمان برای من چیه و به چه متخصصی مراجعه کنم. سپاس بیکران

    ( اين سوال در 3 روز و 7 ساعت و 15 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 7 ساعت و 13 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • مشکل بیضه دارم. و هیچ کس تا به امروز نتوانسته راه حلی برا درمان من پیدا کنه...درد بیضه نزدیک به 10 سال میباشد که با من است.و شروع درد از زمانی اغاز شد که فدق را عمل کردم. به حدی بیضه درد میکنه که دوست دارم مثل یه بچه فقط گریه کنم. تو رو خدا اگه درمانی داره نجاتم بدید. از این درد.... پیش خیلی از دکترا رفتم متخصص. فوق تخصص. پروفسور . ولی کو درمان... ممنون میشم راهنمایی کنید

    ( اين سوال در 3 روز و 9 ساعت و 31 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 7 ساعت و 14 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    لطف کنید برای معاینه به مطب مراجعه کنید
  • باسلام مشکل پروستات دارم و مدت یکسال است که پروترال مصرف میکنم ولی همچنان مشکل دفع کامل ادرار و تکرر ادرار در شبها دارم ، آزمایش هم اخیرا دادم psa تا حدودی کاهش داشته لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر فراوان

    ( اين سوال در 3 روز و 10 ساعت و 16 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 7 ساعت و 15 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    لطف کنید برای بررسی مجدد به مطب مراجعه فرمایید
  • سلام. مشکل پروستات دارم پروترال مصرف می کنم. آیا می توانم روزه بگیرم ؟ با تشکر

    ( اين سوال در 3 روز و 11 ساعت و 38 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 7 ساعت و 16 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بله هر سحر میل فرمایید
  • سلام و خسته نباشید خدمت جناب اقای دکتر و همکاران محترمشون خاستم از اقای دکتر بپرسم ایا دارویی برای تقویت اسپرم وافزایش منی واسپرم هست؟ اگه هست ممنون میشم معرفی کنید چون ۴ساله متاهلم بچه نداریم دکتر هم رفتم گفت تحرک اسپرم کمه با سپاس،

    ( اين سوال در 3 روز و 12 ساعت و 11 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 7 ساعت و 17 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    ابتدا باید علت را فهمید و سپس درمان کرد هیچ دارویی بر مبنای طب جدید اسپرم را افزایش نمی دهذهر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • سلام ببخشیدمن بیضه ام خیلی حساسه باکوچک ترین ضربه دردمیگیره حتی زمانی که دست خودمم به خایه ام میخوره دردمیگیره طوری که نمیتونم ازجام تکون بخورم.بعضی اوقاتم خودبه خوددردمیگیره تیرمی کشه.باپوشیدن شلوارفارسی هم درمیگیره.احتمال داره واریکوسل داشته باشم لطفا راهنمایی کنین

    ( اين سوال در 3 روز و 16 ساعت و 52 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 7 ساعت و 19 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    لطفا سونوگرافى از كليه ها ، مثانه پرو خالى ، اينگواينال راست و چپ ، پروستات و كالر داپلر اسكروتوم ، اسپرموگرام ،كامل ادرار ، كشت ادرارى انجام و نتيجه را ارسال كنيد.
  • سلام اقای دکتر خسته نباشید خداون خیرتون بده و بهد من حرکت اسپرمم خیلی ضعیفه منی که بیرون میاد فقط روی الت میریزه الان باید دارو مصرف کنم برای سرعتش زیاد شه چون قبلا دکتر تدین شیراز گفته بود نمیخوات اول ببینیم باردار میشی یانه تعا اسپرمها 160 ملیون بو دممنون

    ( اين سوال در 3 روز و 23 ساعت و 37 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 7 ساعت و 19 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • سلام خسته نباشید. مشکل من اینه که چند وقت پیش موقع انزال جلوی انزال را گرفتم بعد مدتی بیضه سمت چپم درد شدیدی داشت و همینطور مثانه ام سمت چپ که با انزال بعدی درد بیضه و مثانه تموم شد. اما دیروز همین ماجرا پیش اومد و با انزال بعدی هم درد بیضه و مثانه من کاهش نیافته است! آیا نیاز دارد به پزشک مراجعه کنم یا دارویی مصرف کنم؟

    ( اين سوال در 4 روز و 1 ساعت و 8 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 7 ساعت و 20 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بله پروستاتیت شدید موارد زیر را برای اگاهی شما فرستادم مطالعه کنید و نگران نباشیداين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه هاو اندام تحتانی و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است کار را تمام کنید تخليه یا ارام شوید ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه نداشته باشيد و داروهای الفا بولوکر بخصوص نوع a2 کمک کننده است از سرما /یبوست / نگاه داری ادرار بمدت طولانی خوداری نمایید .
  • باسلام اسپرمم خیلی ضعیفه به اصطلاح صفرهستش ،میشه دارو برام تجویز کنی واسپرمم قوی بشه ممنون میشم چون دسترسی به پزشک ندارم باتشکر

    ( اين سوال در 4 روز و 9 ساعت و 53 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 7 ساعت و 21 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    تنها راه جراحی است که می توان با یا بدون کاشت الت انجام داد کاشت معمولا برای افراد دیابتی و یا کسانی که دچار عدم بلند کردن الت که به درمان جواب نمی دهد کاندید است برای بزرک کردن الت به روش کاملا جدید با برش روی الت پس از جدا سازی عصب و حفظ ان و پوشاندن الت با رگ پا یا از پوست داخلی بیضه و یا از مواد ساخته شده سنتتیک و مخاط دهان امکان پذیر است ولی مهمترین عامل برای افزایش طول الت عصبها هستند که معمولا بیش از 40-30در صد اندازه فعلی امکان افزایش نیست زیرا باعث پارگی عصب و اسیب دیدن کل الت خواهد شد. بعد از عمل تا یک ماه از ان نباید استفاده نمود و بعد هم شش ماه روزانه نیمساعت باید واکیوم انجام دهد تا ان بلندی ثابت بماند 5-3 روز بستری و هزینه ان حدودا 15 میلیون تومان است
  • سلام آقای دکتر خسته نباشید..آقای دکتر آلت من نسبت به بقیه دوستانم خیلی کوچیکه و باریک البته..درحالت نعوذ ۱۱cm هستش..آیا میتونم یکم کلفترش کنم ؟ در ازدواج به مشکل برمیخورم؟؟ ممنون میشم جواب بدین

    ( اين سوال در 4 روز و 16 ساعت و 4 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 7 ساعت و 14 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هنوز معیار مشخصی برای اندازه وجود ندارد واندازه ان از 3-10 سانت را نرمال برای باروری و نزدیکی بیان می کنند . و چون واژن خانمها بین 7-10 سانتیمتر است ده سانت تقریبا نرمال است .اندازه الت به مسئله روحى و روانى و باور هر فرد بستگى دارد و كسانى كه احساس مى كنند الت انها كوچك است باعث يك رنج طولانى ، کاهش اتكا به نفس و در نتيجه عدم رضايت از خود و احساس گناه نسبت به همسر يا طرف مقابل پيدا مى كند كه متاسفانه كليه تبليغات ماهواره اى دروغ ، اغواگرانه و بى تاثير و گاها باعث مشكلات بيشتر اين دسته خواهد شد درمان ان تنها جراحى به تنهايى و يا گذاشتن پروتز همراه با بزرگ كردن و كلفت كردن انجام مى شود و متاسفانه هزينه ان زياد است. خوشبختانه بعد از برداشته شدن تحریم این وسائل راحتر با هزینه کمتر در دسترس می باشد .
  • سلام.خسته نباشید. آقای دکتر لطف کنید جواب چکاپ و سونوی من رو ببینید.دوتا سوال دارم. احتیاج به دارو هست و آیا میتونم روزه بگیرم؟ و اینکه 12 سال هست فیناستراید 1 میلی مصرف میکنم.خدا رو شکر عوارض داخل بروشور رو ندارم.با توجه به نتیجه آزمایش ادامه مصرفش اشکالی نداره؟ خیلی ممنون.

    ( اين سوال در 4 روز و 17 ساعت و 59 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 7 ساعت و 21 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    ویتامین دی شما کم است . چون زمینه دیابت دارید روزه باعث افزایش وزن شما خواهد شد و شن در مثانه دارید بهتر است حجم غذا به 5 وحله کم کم گردد و روزه نگیرید
  • سلام و احترام خدمت اقای دکتر کیانی ، بنده به مدت ۸ ماه نسبت به بچه دار شدن اقدام کردم ولی تاکنون بچه دار نشده ام آز اسپرم انجام دادم که به این شرح است ، از شما خواهشمندم که بنده را در این زمینه راهنمایی نمایید و آیا اینکه نتیجه ازمایش اسپرمم خوب هست یا نه ؟ ممنون و سپاسگزار concentration: 12.24 progressive: 29.7% non- progressive: 32.8% immotile:37.4% morphology result: norm: 10.3% pathology:89.7% سلام و احترام خدمت اقای دکتر آقا محمد پور ، بنده به مدت ۸ ماه نسبت به بچه دار شدن اقدام کردم ولی تاکنون بچه دار نشده ام آز اسپرم انجام دادم که به این شرح است ، از شما خواهشمندم که بنده را در این زمینه راهنمایی نمایید و آیا اینکه نتیجه ازمایش اسپرمم خوب هست یا نه ؟ ممنون و سپاسگزار concentration: 12.24 progressive: 29.7% non- progressive: 32.8% immotile:37.4% morphology result: norm: 10.3% pathology:89.7% سلام و احترام خدمت اقای دکتر آقا محمد پور ، بنده به مدت ۸ ماه نسبت به بچه دار شدن اقدام کردم ولی تاکنون بچه دار نشده ام آز اسپرم انجام دادم که به این شرح است ، از شما خواهشمندم که بنده را در این زمینه راهنمایی نمایید و آیا اینکه نتیجه ازمایش اسپرمم خوب هست یا نه ؟ ممنون و سپاسگزار concentration: 12.24 progressive: 29.7% non- progressive: 32.8% immotile:37.4% morphology result: norm: 10.3% pathology:89.7%

    ( اين سوال در 5 روز و 5 ساعت و 55 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 7 ساعت و 25 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    من کاملا نفهمیدم منظور شما جیست و سه بار تکرار شد بهتر است به موارد زیر توجه انجام سپس ارسال داریدهر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • سلام خسته نباشید من سوال قبلی ام که پرسیده بودم بابت زگیل آلت فرمودید بیام با لیزر درمان بشم میخواستم بدونم درمانش قعطی یا موقتی که من بیام خدمتتون؟

    ( اين سوال در 5 روز و 11 ساعت و 1 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 7 ساعت و 29 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    قطعی است درموهدی که دارید اگر مجددا گرفتار بشید خیر
  • باسلام وعرض ادب ببخشیددکتربنده آزمایش اسپرم دادم که همه چیزش نرمال بوده غیر از حرکت اسپرم ها که حداقل باید32درصدباشه ولی از من 19درصدهست ودرسونوگرافی واریکوسل به قطر 3میلیمتردرطرف چپم نشون داده میخواستم ببینم نیازی به عمل هست یاخیر

    ( اين سوال در 5 روز و 11 ساعت و 57 دقیقه پیش مطرح شد و 3 روز و 7 ساعت و 38 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بله عمل کنید دو طرفه
  • سلام اقای دکتر چند روزی هست که حین انجام دخول التم شل میشه ذهنم کاملا درگیر شده دارو مصرف نکردم لطفا راهنمایی کنید.متشکرم

    ( اين سوال در 6 روز و 3 ساعت و 24 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 15 ساعت و 28 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
  • باسلام و عرض خسته نباشید. دکتر جان بنده 28 ساله هستم و یکی از بیضه هام نزول نکرده. نیاز ب درمان و پایین آوردن هس؟ در باروری تاثیر گذار هس؟

    ( اين سوال در 6 روز و 10 ساعت و 35 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 15 ساعت و 28 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بهتر است انرا خارج کنید
  • سلام خسته نباشید آقای دکتر من خیلی زود انزالی دارم میشه قبل رابطه دو تا از قرص‌های کلومی استفاده کنم بعد رو نعوظ که تاثیر ندارم

    ( اين سوال در 6 روز و 21 ساعت و 23 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 15 ساعت و 29 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بله میتوانید اگر با یکی پاسخگوی مشکلات شما نیست
  • سلام خسته نباشید جسارتن جناب دکتر بنده طی رابطه ای مشکوک زگیل آلت گرفتم امکانش هست برام دارویی معرفی فرمایید البته ۹ ماهی میگذره ولی هر چن وقت یک بار رخ میده استرس اینم دارم که ب خانومم سرایت کنه گرفتارش نشه ممنون میشم دارویی رو معرفی فرماید باتشکر

    ( اين سوال در 7 روز و 1 ساعت و 51 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 15 ساعت و 30 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    جهت درمان بالیزر به مطب مراجعه کنید
  • خواهرم با سن 35 سال بعلت دفع پروتئین در بیمارستان مهرگان قزوین بستری گردیده و طبق نظر پزشک قرار از کلیه نمونه برداری کنند به نظر شما بیارم تهران یا قزوین نمونه برداری کنیم . با سپاس

    ( اين سوال در 7 روز و 4 ساعت و 7 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 15 ساعت و 31 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خیر در قزوین بهتر است نگران نباشید
  • سلام من آزمایش خون دادم به تازگی و در اون میزان هورمونها به این شکل هست Testosterone: 3.2 ng/ml Prolactin: 17.7 ng.ml LH:3.3 mIU/ml FSH: 3.2 mIU/ml خواستم ببینم نظر شما چی هست و بنظر شما مشکلی بابت پایین بودن تستوسترون و بالا بودن پرولاکتین هست؟ با تشکر

    ( اين سوال در 7 روز و 6 ساعت و 42 دقیقه پیش مطرح شد و 5 روز و 15 ساعت و 31 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خیر هر دو نرمال است جهت حل مشگل به مطب مراجعه کنید

آدرس مطب و تلفن

   تهران-35 متری قیطریه - حدفاصل اتوبان صدر و پارک قیطریه - پلاک 30 - کلینیک نسیم قیطریه - طبقه 3

  22245726

  22692963

    09123722403

   این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ساعات کار مطب

شنبه                    19:00 - 15:00
یکشنبه                19:00 - 15:00
سه شنبه             19:00 - 15:00

مشاوره و طرح سوال

اگر مایل به مشاوره هستید جهت طرح سوال و دریافت پاسخ اینجا کلیک کنید.

سئوالات پرسیده شده توسط دکتر کیانی سئوالات پاسخ داده شده توسط دکتر کیانی

 

آدرس گوگل مپ مطب دکتر کیانی