تماس تلفنی با دکتر کیانی
عضویت در کانال تلگرام دکتر کیانی
  • دکتر من مشکوک به هموروئید خارجیم ینی عکس مشکلمو تطابق دادم با عکسای اینترنت فکر میکنم هموروئید خارجیه. مییخواستم بدونم چجوری عکسمو ارسال کنم که شما تشخیصتونو بدید.

    ( اين سوال در 6 روز و 23 ساعت و 55 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 21 ساعت و 53 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    علائمى كه داريد ممكن است هموروئيد يا بواسير باشد و بهتر است براى درمان از دستشويى فرنگى و عدم زور زدن موقع دفع مدفوع و مصرف ميوه و سبزى فراوان براى عدم يبوست و استفاده از پودر پسيلينيم دو قاشق در يك ليوان اب ولرم با هر غذا كه بلافاصله بعد از ريختن ان در ليوان اب ميل كنيد و نبايد مواد در ليوان حل شود بلكه بايد در معده حل شود و در صورت درد زياد از مسكنهاى بدون كدئين مانند استامينوفن دو عدد هر شش ساعت و پماد و يا شياف انتى هموروئيد دو بار در روز كمك كننده است و در صبح خوردن يك ليوان اب سرد ناشتا در بهبود ان كمك مى كند
  • سلام. من مشکلم آزو اسپرمی می باشد که آزمایش کاریوتایپ و شکستگی کروموزوم y و سونوگرافی و هورمون را انجام داده ام و بعد از مشورت با دکتر عمل میکرو تسه انجام شد که متاسفانه اسپرمی یافت نشد. آقای دکتر به نظر شما راهی برای بچه دار شدن وجود داره؟ خواهشا راهنمایی کنید. با تشکر

    ( اين سوال در 7 روز و 25 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 21 ساعت و 53 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بهتر است به مرکز ناباروری مراجعه و دنبال درمان باشید
  • با عرض سلام خدمت اقای دکتر من سه ماه پیش واریکوسل عمل کردم و الان آزمایش اسپرم گرفتم ک هیچ تغییری در تعداد وحرکت اسپرم صورت نگرفته بیمارستان امام خمینی رفتم ودکتر داروL-carnitineنوشته ونا امیدانه جواب دادپیشنهاد ivf-iuiداده خواستم از شما راهنمای بگیرم و ایا درمان دارد یانه تعداداسپرم20میلیون وزنده بدون حرکت 10درصد هستش از شما خواهش میکنم بگین چاکاری باید انجام داد

    ( اين سوال در 7 روز و 33 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 21 ساعت و 54 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    صبور باشید شش ماه دیگر مجددا انجام دهید
  • سلام خسته نباشی . دیروز عمل میکرو تسه انجام دادم الان که حدود ۳۶ ساعت از عمل میگذره وقتی از جام بلند میشم که راه برم قسمت مثانه به شدت درد میگیره ولی وقتی دراز میکشم آروم میشم . آیا طبیعی هست؟

    ( اين سوال در 7 روز و 45 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 21 ساعت و 54 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بله
  • سلام خسته نباشید بخشیدمن سه ماه پیش اموزش سربازیم درد بیضه هام شروع شد سونوگرافی مثانه انجام دادم سنگی به قطرچهارمیلی مترسمت چپ همی اسکروم مشاهده شد پیش متخصص اورولژی رفتم ویتامین ب۳۰۰دادگفت مشکلی نداری دردهردوبیضه ام ادامه داشت انگارمیسوزن سونوگرافی شکم هم انجام دادم وزن پروستاتم ۳۲گرم بود متخصق دیگه رفتم اونم گفت مشکلی نداری سیپروکیم وتامسولین تجویز کرد بیست پنج روزمصرف میکنم دردبیضه هام کم نشده فقط میل جنسی بالا دارم هفت سال خودارضایی هم میکنم مشکل من دقیقا چیه اقای دکتر

    ( اين سوال در 7 روز و 6 ساعت و 38 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 21 ساعت و 55 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • سلام وقت بخیر آقای دکتر من به تازگی با پسری آشنا شدم احساس میکنم داره بهم دورغ میگه که باهاش رابطه برقرار کنم .آیا پسری که میل جنسی داشته باشه و تخلیه نشه داروهای هست که خود ارضاییی یا رابطه برقرار نکنه این مشکل حل بشه چون خیلی بهش فشار اومده

    ( اين سوال در 7 روز و 11 ساعت و 23 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 21 ساعت و 55 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    نمی دانم
  • سلام دکتر وقتتون بخیر حدود 1 سال هست ازدواج کردم اما میل جنسی و حس جنسی کمی به همسرم افت کرده آزمایش پرولاکتین و تستسترون هم انجام دادم همه چیز نرمال بوده . اما دلزدگی و یکم بی میلی جنسی پیدا کردم . لطفا راهنمایی بفرمایید . با سپاس فراوان

    ( اين سوال در 7 روز و 11 ساعت و 33 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 21 ساعت و 56 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
  • سلام آقای دکتر خسته نباشین.بنده الان دوماه میشه که بیضه ی سمت راستم درد میکنه هر روز.1ماه پیش رفتم دکتر واسم آزمایش و سونوگرافی نوشت که اسپرم هام ضعیف و کم تحرک بودن و واریکوسل در بیضه ی سمت راست با قطر 2/3میلیمتر دیده شد.والان دوهفته هست که بیضه ی سمت چپم هم به شدت درد میکنه آقای دکتر هم میگن عمل لازم نداری ولی بنده این دوماه هر روز خدا درد دارم و اذیتم. الان بنده ازنظر شما باید چکار کنم؟لطفا کمکم کنین.وعمل میکرو سرجری با دفترچه بیمه ی تامین اجتماعی چقدر هزینش میشه؟خدا نگهدارتون باشه

    ( اين سوال در 7 روز و 21 ساعت و 39 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 21 ساعت و 56 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه هاو اندام تحتانی و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است کار را تمام کنید تخليه یا ارام شوید ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه نداشته باشيد و داروهای الفا بولوکر بخصوص نوع a2 کمک کننده است از سرما /یبوست / نگاه داری ادرار بمدت طولانی خوداری نمایید .
  • با سلام، آقای دکتر عمل افزایش طول آلت بدون کاشت که اتصال آلت به استخوان لکن برداشته میشه یا همونی که می فرمودید قبلا 20 میلیون میشه، در زبان انگلیسی چه عملی بهش می گن؟ممنون

    ( اين سوال در 8 روز و 46 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 21 ساعت و 57 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    تنها راه جراحی است که می توان با یا بدون کاشت الت انجام داد کاشت معمولا برای افراد دیابتی و یا کسانی که دچار عدم بلند کردن الت که به درمان جواب نمی دهد کاندید است برای بزرک کردن الت به روش کاملا جدید با برش روی الت پس از جدا سازی عصب و حفظ ان و پوشاندن الت با رگ پا یا از پوست داخلی بیضه و یا از مواد ساخته شده سنتتیک و مخاط دهان امکان پذیر است ولی مهمترین عامل برای افزایش طول الت عصبها هستند که معمولا بیش از 40-30در صد اندازه فعلی امکان افزایش نیست زیرا باعث پارگی عصب و اسیب دیدن کل الت خواهد شد. بعد از عمل تا یک ماه از ان نباید استفاده نمود و بعد هم شش ماه روزانه نیمساعت باید واکیوم انجام دهد تا ان بلندی ثابت بماند 5-3 روز بستری و هزینه ان حدودا 15 میلیون تومان است
  • بزرگى پروستات

    ( اين سوال در 8 روز و 5 ساعت و 49 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 21 ساعت و 57 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    علائمی شامل تاخير در شروع ادرار ، كاهش قطر ادرار ، قطع و وصل شدن و قطره قطره شدن ادرار ، احساس باقيمانده ادرار وبيدار شدن متعدد در شب براى تخليه ادرار در سنين بالاى بيشترين عامل ان پروستات و یا انسداد مجرا بعلت غیر پروستات است كه يا بصورت التهاب و يا بزرگ شدن ان پروستات خوش خيم و يا سرطان پروستات بايد مورد بررسى قرار گيرد كه ممكن است همه و يا يك يا چند علائم فوق را داشته باشد براى اين منظور سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و اينگواينال راست و چپ همراه با كامل ادرار و psa ،free psa و در صورت لزوم و صلاحدید پزشک عکس رنگی از مجرا و یا فلومتری و یا یوروداینامیک انجام و نتيجه را ارسال و يا به مطب مراجعه كنيد فعلا تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه تا حاضر شدن انها ميل كنيد.
  • سلام،بهترین راه واسه درمان زود انزالی؟

    ( اين سوال در 8 روز و 11 ساعت و 49 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 21 ساعت و 58 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    زود انزالی یک مسئله نسبی است و در سن قبل از ازدواج بعلت عدم نزدیکی کافی عادی است و درمان ان ١-افزايش تعداد دفعات نزديكى ٢-افزايش زمان معاشقه حد اقل ٤٥ دقيقه بدون دخول بلکه مالش روی کلیتوریس پاتنر است ٣-در موقع دخول گرفتن الت بمدت يك دقيقه و فشار دادان ان و دردناك كردن ان بدون کج و انحنا دادن الت توسط فرد یا پاتنر . ٤-مصرف كلومى پيرامين ٢٥ میلی هفته اول يك قرص و از هفته دوم صبح و شب تا سه ماه سپس با گاهش مصرف بارامى ظرف ده تا يك هفته قطع و فقط سه ساعت قبل از هر نزديكى همين قرص ميل شود در شروع ممكن است عوارض دارو اذيت كند ولى با تحمل بعد از چند روز اثرش ظاهر مى شود و عارضه از بين مى رود. پس صبور باشید عوارض مهم ان بیخوابی یا خواب الودگی است که بعد از دو هفته کاملا قابل تحمل است .
  • سلام خسته نباشید میخواستم ازمایش اسپرمم راببینید.من میخوام دوباره بچه دار بشم ومن وهمسرم رژیم پسردارشدن گرفتیم .میخواستم بدونم بااین ازمایش چند درصداحتمال داره.

    ( اين سوال در 8 روز و 13 ساعت و 4 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 21 ساعت و 58 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خیر جنین رژیمی وجود ندارد و اگر دارد و درست باشد من اطلاع ندارم
  • عرض سلام. دکتر ببخشید زاویه مناسب آلت با شکم هنگام نعوظ باید چقد باشه؟ من تا الان رابطه ای نداشتم اما موقع نعوظ احساس می کنم آلت به شکم خیلی نزدیکه. اگر مشکلی هنگام برقراری رابطه ایجاد می کنه لطفا راهنمایی بفرمایید. تشکر

    ( اين سوال در 8 روز و 15 ساعت و 26 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 21 ساعت و 59 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    انحراف يا كجى الت اگر امكان دخول باشد بيمارى نيست و نياز به درمان ندارد كه البته بيشتر مردان انحراف به چپ دارند و طبيعى است فقط در مواردى كه امكان دخول نباشد و يا باعث ناراحتى دو طرف شود بايد درمان شود. که درمان ان جراحی است و روش های مختلف وجود دارد در جراحی های جدید معمولا اندازه بزرگتر می شود قبلا با روش پیلینگ باعث اصلاح ولی کوچکی ان می شد . ولی در موارد غیر بیماری و خواسته بیمار انجام جراحی اصلاح انجام و به بیمار باید توضیح داد که این عمل زیبایی است نه درمانی تا حقوق بیمار حفظ شود .
  • الت من به هنگام سفت شدن خیلی کم قابل تکان دادن می باشد یعنی به هنگام نشستن نمی توان به سمت پایین برد. طول آلت من به هنگام سفت شدن 11 سانتی متر می باشد.آیا کوتاه نیست اندازه الت من؟

    ( اين سوال در 8 روز و 23 ساعت و 14 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 21 ساعت و 59 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هنوز معیار مشخصی برای اندازه وجود ندارد واندازه ان از 3-10 سانت را نرمال برای باروری و نزدیکی بیان می کنند . و چون واژن خانمها بین 7-10 سانتیمتر است ده سانت تقریبا نرمال است .اندازه الت به مسئله روحى و روانى و باور هر فرد بستگى دارد و كسانى كه احساس مى كنند الت انها كوچك است باعث يك رنج طولانى ، کاهش اتكا به نفس و در نتيجه عدم رضايت از خود و احساس گناه نسبت به همسر يا طرف مقابل پيدا مى كند كه متاسفانه كليه تبليغات ماهواره اى دروغ ، اغواگرانه و بى تاثير و گاها باعث مشكلات بيشتر اين دسته خواهد شد درمان ان تنها جراحى به تنهايى و يا گذاشتن پروتز همراه با بزرگ كردن و كلفت كردن انجام مى شود و متاسفانه هزينه ان زياد است. خوشبختانه بعد از برداشته شدن تحریم این وسائل راحتر با هزینه کمتر در دسترس می باشد .
  • سلام جناب دکتر عزیز ... پیرونی الت تناسلی که نعوز را ناقص بکنه و الت رو از بالا مویرگها جلو رو جمع کرده قابل درمان هست و جسارتا راه درمانش چیه ...؟؟سپاسگزارم از بزرگواریتان ...

    ( اين سوال در 9 روز و 5 ساعت و 10 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 22 ساعت و قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    گاها الت بدون علت خاصی شروع به کج شدن می کند که در معاینه یا لمس فرد یک پلاک سفت و سخت وجود دارد که باعث کجی الت می شود و به ان پیرونی می گویند علت ان نتاشناخته و درمانهای زیادی تا کنون مانن پادوبا/پنتوکسی فیلین /اندوسید/ کالی سی شین/ شوک ترابی با صوت/تزریق کورتون بلند مدت/ویتامین ای و .......که همگی باتجربه من تاثیر زیادی بجز ناراحت معده حاصلی نداشت است. درمان مثل انحراف الت است تا زمانی که امکان دخول وجود دارد نیاز به درمان ندارد و بعد با جراحی تحت درمان قرار گیرد یا همزمان از کاشت الت استفاده نمود .
  • ببخشید دکتر من ناحیه تناسلیم یه کوچولو ورم کرده شدید خارش دارم خیلی که نمیتونم تحمل کنم علتش چی میتونه باشه عفونته یا قارچ

    ( اين سوال در 9 روز و 10 ساعت و 31 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 22 ساعت و قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    لطفا سونوگرافى از كليه ها ، مثانه پرو خالى ، اينگواينال راست و چپ ، پروستات و كالر داپلر اسكروتوم ، اسپرموگرام ،كامل ادرار ، كشت ادرارى انجام و نتيجه را ارسال كنيد.
  • پیرونی درمان دارد ؟ نعوز کامل نمی شود الت از سمت بالا جمع شده .. جسارتا چه دستوری برای درمان عنایت میفرمایید ؟... سپاسگزارم جناب دکتر عزیز ...

    ( اين سوال در 9 روز و 11 ساعت و 37 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 22 ساعت و 1 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    گاها الت بدون علت خاصی شروع به کج شدن می کند که در معاینه یا لمس فرد یک پلاک سفت و سخت وجود دارد که باعث کجی الت می شود و به ان پیرونی می گویند علت ان نتاشناخته و درمانهای زیادی تا کنون مانن پادوبا/پنتوکسی فیلین /اندوسید/ کالی سی شین/ شوک ترابی با صوت/تزریق کورتون بلند مدت/ویتامین ای و .......که همگی باتجربه من تاثیر زیادی بجز ناراحت معده حاصلی نداشت است. درمان مثل انحراف الت است تا زمانی که امکان دخول وجود دارد نیاز به درمان ندارد و بعد با جراحی تحت درمان قرار گیرد یا همزمان از کاشت الت استفاده نمود .
  • سلام آقای دکتر من دوساله متاهل شدم.چند مدت قبل رابطه زناشوییمون آغاز شد و دخول صورت گرفت..جدای ازاینکه آلت 12سانتی دارم و خودتون گفتید کافیه؛مشکل زود انزالی هم دارم..زود انزالی هم به این صورت که نمیتونم دخول رو با سرعت و حرکت سریعتر انجام بدم..حتی دخول آرام و پیوسته هم خیلی برام سخته ولی کنترل میکنم که زود ارضا نشم...ولی متاسفانه هم توی سکس با همسرم تاثیر گذاشته هم توی روان بنده و هم روان همسرم...چون یه طرف قضیه خانومم هست..شما گفتید اسرار ما اینجا محفوظه برای همین راحت میگم...آقای دگتر کمکم کنید...زندگیم داره از هم میپاشه...اگه قرصی باید مصرف کنم...داروی گیاهی یا هرچیز دیگه بهم بگید...به شدت توی زندگیم این مشکل زودانزالی تاثیرگذاشته...خواهشا کمکم کنید...

    ( اين سوال در 9 روز و 14 ساعت و 46 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 22 ساعت و 1 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    زود انزالی یک مسئله نسبی است و در سن قبل از ازدواج بعلت عدم نزدیکی کافی عادی است و درمان ان ١-افزايش تعداد دفعات نزديكى ٢-افزايش زمان معاشقه حد اقل ٤٥ دقيقه بدون دخول بلکه مالش روی کلیتوریس پاتنر است ٣-در موقع دخول گرفتن الت بمدت يك دقيقه و فشار دادان ان و دردناك كردن ان بدون کج و انحنا دادن الت توسط فرد یا پاتنر . ٤-مصرف كلومى پيرامين ٢٥ میلی هفته اول يك قرص و از هفته دوم صبح و شب تا سه ماه سپس با گاهش مصرف بارامى ظرف ده تا يك هفته قطع و فقط سه ساعت قبل از هر نزديكى همين قرص ميل شود در شروع ممكن است عوارض دارو اذيت كند ولى با تحمل بعد از چند روز اثرش ظاهر مى شود و عارضه از بين مى رود. پس صبور باشید عوارض مهم ان بیخوابی یا خواب الودگی است که بعد از دو هفته کاملا قابل تحمل است .
  • من زود انزالی دارم. هنگام نزدیکی زیر 2 دقیقه و بعضی وقتها حدود یک دقیقه.برای رفع این مشکل چکار باید بکنم.کم کم داره میشه یه مشکل اساسی در زندگیم.لطفاً آقای دکتر راهنمایی بفرمائید.سپاس فراوان.

    ( اين سوال در 9 روز و 15 ساعت و 53 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 22 ساعت و 1 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    زود انزالی یک مسئله نسبی است و در سن قبل از ازدواج بعلت عدم نزدیکی کافی عادی است و درمان ان ١-افزايش تعداد دفعات نزديكى ٢-افزايش زمان معاشقه حد اقل ٤٥ دقيقه بدون دخول بلکه مالش روی کلیتوریس پاتنر است ٣-در موقع دخول گرفتن الت بمدت يك دقيقه و فشار دادان ان و دردناك كردن ان بدون کج و انحنا دادن الت توسط فرد یا پاتنر . ٤-مصرف كلومى پيرامين ٢٥ میلی هفته اول يك قرص و از هفته دوم صبح و شب تا سه ماه سپس با گاهش مصرف بارامى ظرف ده تا يك هفته قطع و فقط سه ساعت قبل از هر نزديكى همين قرص ميل شود در شروع ممكن است عوارض دارو اذيت كند ولى با تحمل بعد از چند روز اثرش ظاهر مى شود و عارضه از بين مى رود. پس صبور باشید عوارض مهم ان بیخوابی یا خواب الودگی است که بعد از دو هفته کاملا قابل تحمل است .
  • با سلام.شوهر من چند ساله دیابت نوع 2گرفته و قرص متفورمین مصرف می‌کنه ولی الان یکساله که اصلا نعوظ نشده...دکتر رفته بهش قرص سیلدنافیل دادن خورده اثر نکرده....یه عمل جراحی هم کرده که دکترش گفته اسم عملش دیلاتاسیون بوده...ولی هیچ تاثیری نداشته....ضمنا شوهرم سنگ کلیه هم داره....واقعا درمونده شدیم درمانش چیه؟؟؟من خیلی دوست دارم دوباره بچه دار شیم اما اصلا نعوظ نمیشه چه برسه به بچه دار شدن...سنشم40هست

    ( اين سوال در 9 روز و 23 ساعت و 27 دقیقه پیش مطرح شد و 6 روز و 22 ساعت و 2 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید

آدرس مطب و تلفن

   تهران-35 متری قیطریه - حدفاصل اتوبان صدر و پارک قیطریه - پلاک 30 - کلینیک نسیم قیطریه - طبقه 3

  22245726

  22692963

    09123722403

   این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ساعات کار مطب

شنبه                    19:00 - 15:00
یکشنبه                19:00 - 15:00
سه شنبه             19:00 - 15:00

مشاوره و طرح سوال

اگر مایل به مشاوره هستید جهت طرح سوال و دریافت پاسخ اینجا کلیک کنید.

سئوالات پرسیده شده توسط دکتر کیانی سئوالات پاسخ داده شده توسط دکتر کیانی

 

آدرس گوگل مپ مطب دکتر کیانی