تماس تلفنی با دکتر کیانی
عضویت در کانال تلگرام دکتر کیانی
  • باسلام خدمت دکتر گرانقدر.شوهربنده ۷۴ سالشه.۴سال پیش دکتر مداین در تبریز تومور مثانه اش را عمل کرده و دراین مدت تحت نظر ایشان بوده و تومور عود نکرده.از وقتی عمل شده در زمان نزدیکی و بعد از ارگاسم منی از اوخارج نمی شود.همچنین بعدازرابطه جنسی شدیداعطسه میکند.چون خجالت میکشیم رودررو ازدکترش بپرسیم.لطفا شما پاسخ دهیدبیرون نریختن منی به چه علت میباشدعوارضی برای بدنش دارد.اصلا درمانش چیست.چون خیلی اذیت میشود.واینکه چه کنیم تا به عطسه نیفتد؟

    ( اين سوال در 23 روز و 18 ساعت و 17 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 13 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    ناشی از بزداشتن پروستات است جای نگرانی نیست منی به داخل مثانه میریزد و با ادرار دفع میشود مگر اینکه بخواهید بچه دار شوید
  • سلام آقای دکتر بیضه چپ پسرم که 19 سال دارد رو به علت سهل انگاری و پیچ خوردن رگ و عدم مراجعه به موقع به پزشک از دست دادم آیا پیوند بیضه من به پسرم امکانپذیر هست؟متشکرم

    ( اين سوال در 23 روز و 18 ساعت و 43 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 15 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    نیازی نیست فرقی بین یک یا دو بیضه نیست
  • من روی بیضه هام چند تا غده چربی زیر پوستی وجود داره که دکتر معاینه کرد و گفت مشکلی وجود نداره، خواستم بدون برای برداشتنشون با لیزر شما انجام میدین؟ و هزینه ش چقدر میشه

    ( اين سوال در 24 روز و 2 ساعت و 6 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 16 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    حتما به مطبم مراجعه و با اقای دکتر ایرانپورر استادم مشورت کنید
  • با عرض سلام و احترام فراوان خدمت محضرت جناب آقای دکتر کیانی امید است لحظات شادی در کنار خانواده پیش رو داشته باشید ضمن تشکر از زحمات حضرت عالی خواستار یک بررسی و مشاوره از جناب عالی هستم. مشکل زودانزالی و در هنگام ارضا شدن نیز کمی احساس درد دارم بیشتر زودانزالی و احساس درد نیز از روابط دهانی فرد مقابل است تشکر میکنم از راهنمایی و توضیحات حضرت عالی در خصوص رفع مشکل

    ( اين سوال در 24 روز و 5 ساعت و 53 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 17 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    زود انزالی یک مسئله نسبی است و در سن قبل از ازدواج بعلت عدم نزدیکی کافی عادی است و درمان ان ١-افزايش تعداد دفعات نزديكى ٢-افزايش زمان معاشقه حد اقل ٤٥ دقيقه بدون دخول بلکه مالش روی کلیتوریس پاتنر است ٣-در موقع دخول گرفتن الت بمدت يك دقيقه و فشار دادان ان و دردناك كردن ان بدون کج و انحنا دادن الت توسط فرد یا پاتنر . ٤-مصرف كلومى پيرامين ٢٥ میلی هفته اول يك قرص و از هفته دوم صبح و شب تا سه ماه سپس با گاهش مصرف بارامى ظرف ده تا يك هفته قطع و فقط سه ساعت قبل از هر نزديكى همين قرص ميل شود در شروع ممكن است عوارض دارو اذيت كند ولى با تحمل بعد از چند روز اثرش ظاهر مى شود و عارضه از بين مى رود. پس صبور باشید عوارض مهم ان بیخوابی یا خواب الودگی است که بعد از دو هفته کاملا قابل تحمل است .
  • سلام خسته نباشید بنده یک ماه قبل رفتم دکتر گفتن واریکوسل داری و برای سونوگرافی وتصویر نوشتن اما بعلت وضع بد مالی نرفتم .دکتر گفت وضعیتت اورژانسیه باید عمل شی .الان درد شدیدی دارم دکتر نرفتم نظر شما چیه؟آیا عوارض جانبی داره؟

    ( اين سوال در 25 روز و 2 ساعت و 15 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 17 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • سلام خسته نباشید اقای دکتر .من جواب سونوگرافیمو براتون گداشتم.خواستم ببینم ایا با این وضعیت میتونم عمل واریکوسلمو یک سال به تاخیر بندازم یا نه خطرناکه خیلی؟بنا به دلایلی مجبورم عملم رو بذارم برای یک سال بعد اما میترسم مشکل ساز بشه.بنده 21 سالمه.در ضمن فعالیت ورزشی هم میکنم.فوتسال و بدنسازی ایا تاثیر منفی روی واریکوسلم دارد؟ جواب سونو:تستیس راست 40 *32 م. م و تستیس چپ هم 40*32 دیامتر طبیعی در طرف چپ واطزاف تستیس چپ تعداد بسیار زیادی ورید به دیامتر بزرگترین ورید ان 3/9 م م اندازه گیری شد.طرف چپ رفلاکس در اکثر ورید ها مشاهده میشود. طرف راست واریکوسل گرید 2 و طرف چپ واریکوسل گرید 3

    ( اين سوال در 25 روز و 18 ساعت و 48 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 17 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    ورید همان سیاهرگ است اگر بزرگ و گشاد شود به ان واریس و اگر در بیضه باشد به ان واریکوسل می گویند که باعث گرما بیضه و کوچکی شدن ان و در صورت شدید گاها سنگینی و در نهایت درد بیضه می شود و تغییرات عمده ان کاهش حرکت که اهمیت زیادی در باروری دارد و حجم ان و سپس کاهش تعداد و نهایت ازواسپرمیاکه همان عدم داشتن اسپرم و ناباروری می گردد درمان ان ساده و عمل واریکوسل و بهترین روش میکروسرجری است هر چه سریعتر عمل شود باعث نتیجه بهتر است زیرا بعد از عمل بیضه بزرگ نمی شود بلکه کوچکتر نمی شود و بهتر است دو طرفه عمل شود.شما را به خواندن مقاله های سایت که بزبان ساده نوشته شده توصیه می کنم .
  • سلام بیضه سمت چپ از بیضه سمت راست کمی بزرگتره و علائم واریکول رو هم ندارم ایامشکلی در بیضه است یا خیر وچه علائمی داشت به پزشک ارولوزیست مراجعه کنم لطفا علائم را بفرمایید با سپاس فراوان

    ( اين سوال در 26 روز و 1 ساعت و 32 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 18 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    لطفا سونوگرافى از كليه ها ، مثانه پرو خالى ، اينگواينال راست و چپ ، پروستات و كالر داپلر اسكروتوم ، اسپرموگرام ،كامل ادرار ، كشت ادرارى انجام و نتيجه را ارسال كنيد.
  • سلام من چند وقته بیضه سمت چپم درد میکنه درد همیشگی نیست نششسته یا دراز کشده باشم تفاوتی نداره تمامی مطالب و مقاله و پاسخ های شما در سایت رو در مورد واریکوسل خوندم و هچ کدام از اون علائم در بیضه من دیده نمیشه علت در میتونه از عفونت در بیضه و مجاری باشه یا نه ؟ دارو و نحوه مصرف معرفی کنید با تشکر

    ( اين سوال در 26 روز و 1 ساعت و 36 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 19 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • سلام دکتر جان خسته نباشید بنده آقایی ۲۲ ساله از ۱۲سالگی تا ۱ ماه پیش خودارضایی شدید داشتم بعدیه سری قرص ها از قبیل فیناستراید۵ و غیره و یه سری آمپول برای کم کردن میل جنسی ام خوردم و امپول زدم چون میل جنسی اذیتم میکرده حالا دچار زود انزالی شدید شاید در عرض دو ثانیه ارضا شده طوری بگم شاید با نگاه کردن به فیلم پورن ارضا شده یعنی با چشم ارضا میشم و مشکل شلی آلت دارم آلتم در عرض 5 ثانیه بلند میشه و زود میخوابه طوری که سیلدنافیل 100خارجی میخورم تاثیر نداره واقعا نمیدونم چیکار کنم آزمایش اسپرم غیره ...و چکاپ دادم هیچ مشکلی نداشتم همه چی نرمال بوداگه اینطوری یه وقت ازدواج کنم قطعا دچار مشکل زناشویی خواهم شدممنون میشم راهنمایی ام کنیدکمکم کنید مشکلم بسیار حاد هستش حالا اگه دارویی یا چیزی هست بگید تشکر

    ( اين سوال در 26 روز و 6 ساعت و 47 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 19 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    زود انزالی یک مسئله نسبی است و در سن قبل از ازدواج بعلت عدم نزدیکی کافی عادی است و درمان ان ١-افزايش تعداد دفعات نزديكى ٢-افزايش زمان معاشقه حد اقل ٤٥ دقيقه بدون دخول بلکه مالش روی کلیتوریس پاتنر است ٣-در موقع دخول گرفتن الت بمدت يك دقيقه و فشار دادان ان و دردناك كردن ان بدون کج و انحنا دادن الت توسط فرد یا پاتنر . ٤-مصرف كلومى پيرامين ٢٥ میلی هفته اول يك قرص و از هفته دوم صبح و شب تا سه ماه سپس با گاهش مصرف بارامى ظرف ده تا يك هفته قطع و فقط سه ساعت قبل از هر نزديكى همين قرص ميل شود در شروع ممكن است عوارض دارو اذيت كند ولى با تحمل بعد از چند روز اثرش ظاهر مى شود و عارضه از بين مى رود. پس صبور باشید عوارض مهم ان بیخوابی یا خواب الودگی است که بعد از دو هفته کاملا قابل تحمل است .
  • سلام اقای دکتر من ۲۱ سالمه یه چند وقتیه که در ناحیه بیضه متوجه تغییر رنگ به صورت دایره در یک قسمتی ازش شدم(یعنی همه جاش به صورت عادی هست فقط یه قسمت به صورت روشن تر هستش ) میخواستم بدونم مشکل چی هست خیلی نگرانم نمیدونم چی شده لطفا راهنماییم کنید

    ( اين سوال در 26 روز و 16 ساعت و 10 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 19 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    به متخصص پوست یا دکتر مختاری متخصص کلیه مراجعه کنید در رشت
  • سلام اقای کتر... من ۱۴ سالگی ام راهم دارم رد میکنم ولی هنوز آلت و بیضه هایم کوچک هستند... میشه یک قرص با روش مصرف آن را بهم معرفی کنید...؟(برای افزایش تستوستورون) ممنون ..

    ( اين سوال در 27 روز و 3 ساعت و 3 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 21 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بهتر است صبور باشی ارام ارام بزرگ میشود یا به متخصص غدد د شهر خود مراجعه کنید
  • سلام آقای دکتر وقتتون بخیر ببخشید من یه سوال داشتم. آقای دکتر من ذاتا آدم پر مویی هستم برخلاف موهای سرم که بر حسب ارثی بودن ریخته و مشکل من اینه که حتی روی آلتم هم موهای زیادی هستش که من تا حالا بهش دست نزدم . خواستم بپرسم راهی هست که من این موهارو از رو آلتم بردارم و دیگه درنیاد؟ باتشکر

    ( اين سوال در 27 روز و 5 ساعت و 32 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 22 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بله به کلینک قیطریه با شماره 22694500 مراجعه و لیزر کنید تا برای همیشه راحت شوید
  • سلام دکتر خسته نباشید...بنده مشکل کوچکی الت تناسلی دارم و 27 سال سن دارم و تقریبا طول التم 10 سانتیمتر هستش و دوم اینکه مشکل زود انزاای دارم.لطفا اگه میشه راه درمان هم برای بزرگی الت و هم زود انزالی بدید...مرسی

    ( اين سوال در 27 روز و 15 ساعت و 40 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 23 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هنوز معیار مشخصی برای اندازه وجود ندارد واندازه ان از 3-10 سانت را نرمال برای باروری و نزدیکی بیان می کنند . و چون واژن خانمها بین 7-10 سانتیمتر است ده سانت تقریبا نرمال است .اندازه الت به مسئله روحى و روانى و باور هر فرد بستگى دارد و كسانى كه احساس مى كنند الت انها كوچك است باعث يك رنج طولانى ، کاهش اتكا به نفس و در نتيجه عدم رضايت از خود و احساس گناه نسبت به همسر يا طرف مقابل پيدا مى كند كه متاسفانه كليه تبليغات ماهواره اى دروغ ، اغواگرانه و بى تاثير و گاها باعث مشكلات بيشتر اين دسته خواهد شد درمان ان تنها جراحى به تنهايى و يا گذاشتن پروتز همراه با بزرگ كردن و كلفت كردن انجام مى شود و متاسفانه هزينه ان زياد است. خوشبختانه بعد از برداشته شدن تحریم این وسائل راحتر با هزینه کمتر در دسترس می باشد .
  • سلام من از 13سالگی خودارضایی میکنم والان نامزد کردم میخوام ازدواج کنم آیا برام مشکل پیش نمیاد؟خیلی نگرانم والان پشیمانم درحال ترکشم خواهش کمکم کنید

    ( اين سوال در 27 روز و 19 ساعت و 23 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 23 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    کلیه چیزهاکه در رابطه با خود ارضایی گفته می شود تقریبا غیر واقعی یا از نگاه علمی نیست نه باعث ناباروی و زود انزالی و نه بیماری دیگر خود ارضايى يك مسئله طبيعى و ناشى از سن بلوغ است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك دفاع بدن در برابر غريزه كه گاها غير كنترول است باعث كنترول فرد مى شود و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست هر شب يك قرص موقع خواب كمك كننده است.
  • سلام اقای دکتر من ۱۵سال دارم اما اندازه آلت تناسلیم رشد نکرده هنگام شل بودن ۴سانتیمتر و هنگام شق۶سانتی متر هست و همچنین بیماری ناراحتی کلیه دارم به نظر شما به خاطر بیماریم باعث این مشکل شده ام یا نه لصفا راهنماییم کنید خواهش میکنم جواب بدین...ممنون

    ( اين سوال در 27 روز و 21 ساعت و 28 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 23 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هنوز معیار مشخصی برای اندازه وجود ندارد واندازه ان از 3-10 سانت را نرمال برای باروری و نزدیکی بیان می کنند . و چون واژن خانمها بین 7-10 سانتیمتر است ده سانت تقریبا نرمال است .اندازه الت به مسئله روحى و روانى و باور هر فرد بستگى دارد و كسانى كه احساس مى كنند الت انها كوچك است باعث يك رنج طولانى ، کاهش اتكا به نفس و در نتيجه عدم رضايت از خود و احساس گناه نسبت به همسر يا طرف مقابل پيدا مى كند كه متاسفانه كليه تبليغات ماهواره اى دروغ ، اغواگرانه و بى تاثير و گاها باعث مشكلات بيشتر اين دسته خواهد شد درمان ان تنها جراحى به تنهايى و يا گذاشتن پروتز همراه با بزرگ كردن و كلفت كردن انجام مى شود و متاسفانه هزينه ان زياد است. خوشبختانه بعد از برداشته شدن تحریم این وسائل راحتر با هزینه کمتر در دسترس می باشد .
  • سلام آقای دکتر خسته نباشید من از سرپل ذهاب مزاحم میشم مدت زیادی از ناحیه مجاری اداری مشکل دارم خیلی اذیتم چندین بار سنو کردم ولی فایده نداشته بزرگترین مشکل من تکرر ادرار همراه با درد درهمان ناحیه ولی مشکل خیلی زیادتر درد بسیار شدید هنگام ارضاء طوری که واقعا به مشکل اساسی برام تبدیل بخدا ما زلزله هستیم تو رو خدا کمکم کنید ممنون از حضرتعالی

    ( اين سوال در 28 روز و 17 ساعت و 56 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 24 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه هاو اندام تحتانی و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است کار را تمام کنید تخليه یا ارام شوید ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه نداشته باشيد و داروهای الفا بولوکر بخصوص نوع a2 کمک کننده است از سرما /یبوست / نگاه داری ادرار بمدت طولانی خوداری نمایید .
  • زيگيل تناسلي به چه صورت نمايان ميشود ؟ من دو عدد خال گوشتي روي بيضه هايم مدت زيادي هست . ايا اينها زيگيل هستن

    ( اين سوال در 28 روز و 18 ساعت و 44 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 24 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خیر
  • سلام اقای دکتر من چند ماهه میلی جنسیم کم شده و زمان ارضا شدن لذت قبل رو نمیبرو خیلی کم شده لذتم. دلیلش چی هست؟؟

    ( اين سوال در 28 روز و 20 ساعت و 14 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 25 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
  • دكترجان من مدتيه جهت كنترل انزال سيتولاپرام مصرف ميكنم بنابه دستور شما فقط مشكلي كه هست اينه من باماشين و هواپيما زياد سفركاري ميرم ولي دچار سردرد هاي شديد و حال تهوع و استفراغ ميشم وكارو برام سخت كرده ممكنه راهنمايب كنيد براي رفعش بايد چه كنم؟ممنون

    ( اين سوال در 28 روز و 21 ساعت و 2 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 25 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    در ابتدا این عوارض را دارد بعد دو هفته همه بر طرف میشه
  • سلام برای مشکل نعوظ و زودانزالی راهنمایی بفرمایید

    ( اين سوال در 29 روز و 38 دقیقه پیش مطرح شد و 14 روز و 12 ساعت و 26 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    زود انزالی یک مسئله نسبی است و در سن قبل از ازدواج بعلت عدم نزدیکی کافی عادی است و درمان ان ١-افزايش تعداد دفعات نزديكى ٢-افزايش زمان معاشقه حد اقل ٤٥ دقيقه بدون دخول بلکه مالش روی کلیتوریس پاتنر است ٣-در موقع دخول گرفتن الت بمدت يك دقيقه و فشار دادان ان و دردناك كردن ان بدون کج و انحنا دادن الت توسط فرد یا پاتنر . ٤-مصرف كلومى پيرامين ٢٥ میلی هفته اول يك قرص و از هفته دوم صبح و شب تا سه ماه سپس با گاهش مصرف بارامى ظرف ده تا يك هفته قطع و فقط سه ساعت قبل از هر نزديكى همين قرص ميل شود در شروع ممكن است عوارض دارو اذيت كند ولى با تحمل بعد از چند روز اثرش ظاهر مى شود و عارضه از بين مى رود. پس صبور باشید عوارض مهم ان بیخوابی یا خواب الودگی است که بعد از دو هفته کاملا قابل تحمل است .

آدرس مطب و تلفن

   تهران-35 متری قیطریه - حدفاصل اتوبان صدر و پارک قیطریه - پلاک 30 - کلینیک نسیم قیطریه - طبقه 3

  22245726

  22692963

    09123722403

   این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ساعات کار مطب

شنبه                    19:00 - 15:00
یکشنبه                19:00 - 15:00
سه شنبه             19:00 - 15:00

مشاوره و طرح سوال

اگر مایل به مشاوره هستید جهت طرح سوال و دریافت پاسخ اینجا کلیک کنید.

سئوالات پرسیده شده توسط دکتر کیانی سئوالات پاسخ داده شده توسط دکتر کیانی

 

آدرس گوگل مپ مطب دکتر کیانی