تماس تلفنی با دکتر کیانی
عضویت در کانال تلگرام دکتر کیانی
  • از طرف همسرم : مرد ٣٨ ساله از دانمارك هستم. داييم در اثر سرطان پروستات در ميانسالى درگذشت. ٤ ماه پيش، كمى بعد از رابطه با همسر باردارم، احساس ناراحتى (سوزش و خارش،) هنگام ادرار كردم. به دكتر خانواده مراجعه كردم، اولين تست ادرار هيچ نوع عارضه يا عفونتى را نشان نداد از جمله STD. سيمپتوم ها گسترش، اول خارش، بعد سوزش و بعد از١ هفته ترشح و چسبناكى ادرار، بعد درد و تورم در بيضه ها رسيد. چون سيمپتوم ها ادامه داشت، تست ادار تكرار شد و دوباره منفى بود. ١ هفته بعد تست بعدى swab بود و GBS (grade B streptococcus) مثبت ديده شد. پنيسيلين ١٠٠٠٠٠٠ براى ٧روز، روزى ٣ تا مصرف كردم. سيمپتوم ها ادامه پيدا كرد و دردم تشديد شد. به اورولوژيست مراجعه كردم. بدون تست داكسيسيلين ٥٠٠ براى ١١ روز، روزى ١ عدد همراه با آزيترومايسين ٥٠٠، ٣ روز، روزى ١ عدد مصرف كردم. هيچ علايم بهبودى رويت نشد. دردم در پروستات هم شروع شد، بيضها ورم كردند و داغ شدند، به اورولوژيست در آلمان مراجعه كردم (٢ روز بعد از مصرف آخرين آنتي بيوتيك). دوباره swab(كشت) تست كرد. ٣ تا بايوبسى گرفت، تست ادرار، سونوگرافى از كليه ها و حتى تست HIV. همه نرمال و تستها منفى بودند. بعد از يك ماه، به اورولوژيست ديگرى مراجعه كردم با تمركز روى اورگانهاى سيستم ادرارى.سونوگرافى كامل انجام شد. لوله اى از مجراى ادراريم رد كرد كه بيضه ها، پروستات، مثانه و.. را چك كرد. اثرى از زخم يا تومور ديده نشد. پروستاتم هم از طريق لوله اى از مقعد چك شد كه نرمال بود حتى اندازهاش( در حالى كه من احساس ميكنم بزرگ شده به خاطر مشكل در نشستن). در نهايت حدس زد عفونتى در پروستاتم باشه. سيپروفلاكسين ٥٠٠ براى مدت ٢٠ روز ( ١٠ روز اول روزى ٢ عدد، ١٠ روز دوم روزى ١ عدد) تجويز شد كه مصرف كردم. الان در روز ١٦ مصرف هستم. هنوز درد مداوم در پروستاتم، ناراحتى هنگام ادرار و احساس درد در بيضه ها دارم (در صورت لمس). ادرارم همچنان چسبناك هست و پس از اتمام ادرار، به صورت قطره اى چند لحظه ادامه پيدا ميكنه. بسيار ممنون ميشم نظر شما رو در اين رابطه بدونم. همسرم هم (grade B streptococcus) GBS مثبت هست و در ماه ٦ باردارى.

    ( اين سوال در 4 روز و 16 ساعت و 7 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 10 ساعت و 43 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    1 cap Doxycycline 100 mg 30هر 12 ساعت یک عدد 2 Tab ciproflaxacine 500 mg 30هر 12 ساعت یک عدد3Cap tamsolocine 0/4mg 30هر صبح بعد از صبحانه یک عدددر ضمن تا حد توان نزدیکی یا مستربیت انجام دهید
  • سلام آقای دکتر قبل از چیزی باید تشکر کنم از شما که وقتتان رو صرف خوندن و جواب دادن میکنید اینطور دکتر های با انصاف کم پیدا میشند.... برم سراغ سوال من ۱۰ سالم بود که توی یک اتفاق یکی از دوستام با لگد زد به بیضه هام من اولش نمیدونستم که چه مشکلاتی ممکنه واسم درست کنه .... بابام فردای اونروز منو برو دکتر ولی دکتر متخصص ارولوژی نبود و یک دکتری بود که وقتی معمولا مریض میشدیم و سرما می خوردیم می رفتیم پیشش ... اون دکتر واسه من سونوگرافی از بیضه تجویز کرد ما هم همون موقع سونوگرافی رو انجام دادیم و جوابش رو به دکتر دادیم اون هم چند تا قرص داد و گفت خوب میشه ..... البته باید بگم که بیضه من خیلی درد میکرد وقتی دست میزاشت بهشون. و کبود و یکم هم بزرگ و باد کرده بود ... ولی الان که ۱۸ سالم شده وقتی بهشون دست میزنم بهشون هیچ دردی ندارم درضمن از لحاظ ارضا شدن هم مشکلی ندارم و چندین بار موقع خواب ارضا شدم.... به نظر شما آیا نیاز به ویزیت دوباره توسط دکتر های متخصص ارولوژی هست؟ وآیا این باعث عقیم شدن و عقب افتادگی بچه های آینده من میشه؟ اگر به سوالاتم پاسخ بدید .. به خصوص سوال دوم که کلی فکرمو مشغول کرده البته لطف ونید به سوال اول هم پسخ بدید ممنون میشم ممنون از وقتی که صرف خوندن و پاسخ به این سوالات میکنید

    ( اين سوال در 5 روز و 2 ساعت و 34 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 10 ساعت و 41 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    نگران نباشید این ها را انجام برایم ارسال کنید لطفا سونوگرافى از كليه ها ، مثانه پرو خالى ، اينگواينال راست و چپ ، پروستات و كالر داپلر اسكروتوم ، اسپرموگرام ،كامل ادرار ، كشت ادرارى انجام و نتيجه را ارسال كنيد.
  • سلام جناب دکتر. من سی سالمه ویکسال که ازدواجمون میگذره هرماهم اقدام کردیم ولی هنوز موفق به بچه دارشدن نشدیم.بعد کلی ازمایش از من وخانومم مشخص شد من واریکوسل 2.3 میلی متری گرید یک توبیضه چپم دارم.یکبار اسپرموگرام دادم تعداد اسپرمم حدود پنجاه میلیونه وحرکت رجه a و b بالای 44 درصده و a+b+c هم یالای 55 درصد.مورفولوژی هم بالای 40 درصد .حدود دوماهم هست دارم کلی دارو ومکمل بهمراه خرنوب استفاده میکنم سوالم اینه با این شرایط بهتره من عمل کنم یا بازم داروهام رو مصرف کنم و منتظر بمونیم؟ اگه پاسختون انتظاره من چه مدت دیگه منتظر بمونم؟

    ( اين سوال در 5 روز و 2 ساعت و 48 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 10 ساعت و 40 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    عمل کنید و وقت تلف نکنید زیرا هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • سلام آقای دکتر من پسری 18ساله هستم از سن 16سالگی بیضه درد داشتم دردش به پاهام میزد رفتم سونو گرافی و آزمایش دادم سالم بود یک توده کوچیکم زیر بیضه هام حس میکردم حالا بعد دوسال درد بیضه هام بدتر شددوباره سونوگرافی دادم سالم بود فقط دکتر سونو گفت رگ های خفیفی داخل کیسه بیضه داری که در حالت خوابیده با زور زدن معلوم میشد ولی من تو حالت ایستاده قشنگ حسش میکنم

    ( اين سوال در 5 روز و 5 ساعت و 51 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 10 ساعت و 39 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    ورید همان سیاهرگ است اگر بزرگ و گشاد شود به ان واریس و اگر در بیضه باشد به ان واریکوسل می گویند که باعث گرما بیضه و کوچکی شدن ان و در صورت شدید گاها سنگینی و در نهایت درد بیضه می شود و تغییرات عمده ان کاهش حرکت که اهمیت زیادی در باروری دارد و حجم ان و سپس کاهش تعداد و نهایت ازواسپرمیاکه همان عدم داشتن اسپرم و ناباروری می گردد درمان ان ساده و عمل واریکوسل و بهترین روش میکروسرجری است هر چه سریعتر عمل شود باعث نتیجه بهتر است زیرا بعد از عمل بیضه بزرگ نمی شود بلکه کوچکتر نمی شود و بهتر است دو طرفه عمل شود.شما را به خواندن مقاله های سایت که بزبان ساده نوشته شده توصیه می کنم .
  • با سلام ضمن تشکر از وقتی ک میگذارید من مدت دوماهه که روی آلت تناسلیم خال های گوشتی همرنگ پوست میبینم ک در حال افزایشه بدون هیچگونه درد و خارش. آیا جای نگرانی و مراجعه به پزشک دارد؟ چگونه مانع افزایش بشم؟

    ( اين سوال در 5 روز و 22 ساعت و 12 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 10 ساعت و 38 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اینها نرمال است
  • سلام آقای دکتر من سه چهار داروی تستوسترون اتاتانت مصرف کردم و هم اکنون دچار کوچکی بیضه ها و اخلال در تولید منی شده ام.باید چکار کنم؟

    ( اين سوال در 6 روز و 7 ساعت و 50 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 11 ساعت و 40 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    به متخصص غدد مراجعه کنید
  • علاالدین: ۵۳ سال سن دارم ـ بییت وچندی سال پیش واریکوسل شدیدچپ داشتم که عمل جراحی نمودم ـ به دکتر گفتم اگه درتولید اسپرم ویانعوذ مشکلی برام پیش میاد منصرف میشم ـ ولی گفتند که مشکلی پیش نمیاره ـ بعدازعمل یواش یواش موهای سرم شروع به ریختن کرد ـ ازدواج کردم ودیدم آلتم نعوذ نداره ـ به ارومیه رفتم چندتا قرص ویاگرای هندی تجویزکردند ـ درشهرخودم مورد تست پاپاروین قرارگرفتم ـ دکتراضهارداشت که شما تیک عصبی دارید ـ درهرحال این مشکل باعث ازهم گسیختگی زندگی مشترکم شد ـ الان واریکوسل بیضه راست دارم ـ بامصرف قرص های ویاگرا تا آخرعمرم ادامه بدم ـ یا این مشکل حل شدنیه؟

    ( اين سوال در 6 روز و 14 ساعت و 41 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 10 ساعت و 37 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    برای تشحیص کاهش میل جنسی و عدم نعوظ ابتدا باید علت مشخص شود و ازمایش پرولاکتین و تستوسترون ازاد/چربی خون /اندازه قند خون هم بصورت FBS,HGA1C اندازه گیری شود و در صورت نرمال بودن ان باید مسئله روحی روانی مورد توجه قرار دادبهترین درمان دادن کلومی پیرامین 25 صبح و شب تا شش ماه به همراه تادالافیل ده میلی یکساعت قبل از نزدیکی در صورت نداشتن بیماری قلبی و فشار خون کمک کننده است ورزش ارامش و کاهش مسائل ذهنی از بهترین توصیه برای درمان است البته علل مانند سن که با افزایش سن کاهش میل جنسی یک امر عادی و طبیعی است و مصرف داروها بخصوص پائین اورنده های فشار خون و مواد مخدر از عوامل مهم در تشديد کننده بیماری است تمرین و افزایش رابطه زناشویی مانند ورزش کمک شایعانی در بهبود می نماید.اگر ازمایشات نرمال باشد باید به روانشناس مراجعه کنید
  • سلام من ازمایش اسپرم دادم و همه مواردش نرمال به غیر از RBC 1_2 و WBC1_2 در ضمن در مرحله اقدام برای بارداری هستیم اما تا حالا نشده حدود ۱.۵ سال.خانومم هم ازمایش رحم و تخمدان داده مشکلی نداشته؟

    ( اين سوال در 7 روز و 1 ساعت و 29 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 11 ساعت و 41 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    این اسپرموگرام ترمال است
  • سلام.روزی چند مرتبه خودارضایی میکنم ۴ یا ۵ بار تا ۸ بار هم میرسد قبلا مقدار منی خارج شده هر دفعه نرمال بود.الان فقط یک بار منی و به مقدار کم خارج میشود .دفعات بعد منی دفع نمیشود و احساس سوزش دارم .برای ازدواج مشکل دارم؟؟؟ایا بدن من طبیعی عمل میکند یا خیر؟لطفاکامل راهنمایی کنید.چه دارو یا درمانی پیشنهاد میکنید؟

    ( اين سوال در 7 روز و 15 ساعت و 57 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 11 ساعت و 43 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    کلیه چیزهاکه در رابطه با خود ارضایی گفته می شود تقریبا غیر واقعی یا از نگاه علمی نیست نه باعث ناباروی و زود انزالی و نه بیماری دیگر خود ارضايى يك مسئله طبيعى و ناشى از سن بلوغ است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك دفاع بدن در برابر غريزه كه گاها غير كنترول است باعث كنترول فرد مى شود و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست هر شب يك قرص موقع خواب كمك كننده است.
  • باسلام من ترسنشکوال هستم اف تو ام.میخواستم ببینم شما عمل فالوپلاستی یا متو پلاستی رو انجام میدین؟؟اگر فالوپلاستی یا متو پلاستی رو انجام میدین در چندمرحله است و هزینه اش چقدره؟؟

    ( اين سوال در 7 روز و 20 ساعت و 18 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 11 ساعت و 43 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    بله متاسفانه من فعلا کانادام و معلوم نیست کی ایران باشم
  • آقای دکتر. من ۱۷ سالمه و طول آلت تناسلی ام ۱۰تا۱۱ سانتی متر هست. که من در بین هم سن و سال های خودم آلتم از همه کوچتر است. ایا در آینده رشد میکند یا نه این موضوع خیلی منو رنج میده و میترسم یک راه حلی ب من نشان دهید خواهشا آقای دکتر. سپاسگذارم

    ( اين سوال در 7 روز و 23 ساعت و 53 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 11 ساعت و 44 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هنوز معیار مشخصی برای اندازه وجود ندارد واندازه ان از 3-10 سانت را نرمال برای باروری و نزدیکی بیان می کنند . و چون واژن خانمها بین 7-10 سانتیمتر است ده سانت تقریبا نرمال است .اندازه الت به مسئله روحى و روانى و باور هر فرد بستگى دارد و كسانى كه احساس مى كنند الت انها كوچك است باعث يك رنج طولانى ، کاهش اتكا به نفس و در نتيجه عدم رضايت از خود و احساس گناه نسبت به همسر يا طرف مقابل پيدا مى كند كه متاسفانه كليه تبليغات ماهواره اى دروغ ، اغواگرانه و بى تاثير و گاها باعث مشكلات بيشتر اين دسته خواهد شد درمان ان تنها جراحى به تنهايى و يا گذاشتن پروتز همراه با بزرگ كردن و كلفت كردن انجام مى شود و متاسفانه هزينه ان زياد است. خوشبختانه بعد از برداشته شدن تحریم این وسائل راحتر با هزینه کمتر در دسترس می باشد .
  • با سلام و خسته نباشید پدر بنده 64 سال سن و دارای بیماری دیابت میباشند چند وقتی است که دچار تکرر زیاد ادرار شدند و الان هم چند وقتی است که اعلام میکنند که متوجه نمیشن که چند قطره ادرار موجب شده لباس زیرشون رو خیس کرده و اصرار بنده هم برای مراجعه به پزشک فایده ای نداشته از شما خواهشمندم برای درمان این مشکل دارویی معرفی فرمائید قابل ذکر است که ایشون هم چند سال قبل دچار سکته مغزی شدن با سپاس

    ( اين سوال در 7 روز و 23 ساعت و 55 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 12 ساعت و 4 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    علائمی شامل تاخير در شروع ادرار ، كاهش قطر ادرار ، قطع و وصل شدن و قطره قطره شدن ادرار ، احساس باقيمانده ادرار وبيدار شدن متعدد در شب براى تخليه ادرار در سنين بالاى بيشترين عامل ان پروستات و یا انسداد مجرا بعلت غیر پروستات است كه يا بصورت التهاب و يا بزرگ شدن ان پروستات خوش خيم و يا سرطان پروستات بايد مورد بررسى قرار گيرد كه ممكن است همه و يا يك يا چند علائم فوق را داشته باشد براى اين منظور سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و اينگواينال راست و چپ همراه با كامل ادرار و psa ،free psa و در صورت لزوم و صلاحدید پزشک عکس رنگی از مجرا و یا فلومتری و یا یوروداینامیک انجام و نتيجه را ارسال و يا به مطب مراجعه كنيد فعلا تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه تا حاضر شدن انها ميل كنيد.
  • سلام من آزمایش های مختلف از جمله اسپرموگرام و کلیه و مثانه و پروستات و ... را دادم و همه چیز طبق گفته دکتر خوب است اما واریکوسل دارم دکتر میگه با دارو خوب میشه چون ازمایشاتت خوبه هیچ احتیاجی به عمل نیست یک دوره دارو خوردم در مورد درد هم از قسمت بالای شروع الت و بیشتر در سمت چپ و گاهی در سمت راست است درد سمت چپ هم همیشه نیست چه ایستاده چه نشسته و ... گاهی اوقات درد دارم و گاهی به پایین به سمت بیضه و گاهی اصلا درد ندارم کلا همه چیز خوبه طبق گفته دکتر و معاینه ایشون و دکترهای ارولوژیست دیگه هم همه همین نظر رو دارند حالا برای درمان دارویی واریکوسل شما چه داروهایی تجویز می کنید 100% لطفا حتما بفرمایید چه داروهایی چه زمانی مصرف کنم با تشکر

    ( اين سوال در 8 روز و 1 ساعت و 11 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 12 ساعت و 12 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه هاو اندام تحتانی و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است کار را تمام کنید تخليه یا ارام شوید ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه نداشته باشيد و داروهای الفا بولوکر بخصوص نوع a2 کمک کننده است از سرما /یبوست / نگاه داری ادرار بمدت طولانی خوداری نمایید .
  • سلام جناب آقای دکتر کیانی عزیز مراقی هستم پیش ماتشیف نیاوردن کله پاچه بخورین اگر دکترخوب مثل خودتون سراغ دارین بهم معرفی کنیدترجیحامتخصص نوزادان برای پسرم میخوام. خیلی ممنون

    ( اين سوال در 8 روز و 20 ساعت و 8 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 12 ساعت و 12 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خانم دکتر داروغه کلینک نسیم قیطریه
  • من مشکل خودارضایی واستمنادارم وزودتحریک میشم..علاقع زیادی به مردهای میانسال دارم که آلتشون روببینم وباهاشون سکس کنم...دلیلش چیه؟؟

    ( اين سوال در 9 روز و 1 ساعت و 43 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 12 ساعت و 13 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    با روان پزشک مشورت کنید
  • با سلام آزمایش نمونه گیری اسپرم انجام دادم آزمایش DNA اسپرم من ۳۰ درصد باشد. وضعیت چطور است چه داروی استفاده کنم از 30 درصد پایین تر بیاید آیا نگران کننده است آیا مشکل می باشد خواهشمند است پاسخ بفرمایید

    ( اين سوال در 9 روز و 4 ساعت و 1 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 12 ساعت و 14 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر گاه وريد ها كه همان سياهرگها هستند در بيضه بزرگ شوند و باعث بر گشت خون بشوند را واريكوسل مى نامند براى تشخيص ان ابتدا و مهمترين فاكتور تشخيص معاينه ايستاده پزشك از كيسه بيضه هاست بعد اختلال در حركت اسپرم و سپس سونوگرافى كالر داپلر كيسه بيضه نه هميشه اكثرا كمك كننده است بهتر است براى نتيجه بهتر اسپرموگرام در رويان كه يك مركز دولتى و اموزشى با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ ميدان بنى هاشم و سونوگرافى در مركز بيستون بعلت تبحردر سونوگرافى رنگى با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم بايد بدانيد كه واريكوسل با ايجاد گرما خفيف در محل بيضه و حساس بودن ان باعث كوچك شدن بيضه ها و اختلال و در نهايت از بين رفتن بيضه ها می گردد و متاسفانه با عمل واریکوسل بيضه ها دیگر بزرگ نخواهد شد بلکه کوچکتر نمی شود و در صورت تشخيص بهتر است سريعتر تحت عمل جراحى سرپايى و ميكروسرجرى قرار گيرد در روش جديد ديگر نياز به بيهوشى و يا تزريق از راه كمر نيست و بيش از دو تا سه ساعت وقت شما را نمى گيرد و روز بعد مى توانيد به سركار برگرديد. توصیه می کنم به مقاله های سایت مراجعه نمایید . و بهترین کاندیدکسانی هستند که اسپرموگرام مختل دارند در نتیجه همه واریکوسل ها نیاز به جراحی ندارند .
  • پسرم یکم شهریور 97 ختنه سنتی بوسیله متخصص ارولوژی شد الان که بیست روز گذشته آلتش به سمت راست چرخش خفیفی داره و سوراخ نوک آلت هم به سمت راست انحراف خفیفی داره و به سمت راست ادرارش میباشد آیا به خاطر ختنه است و ما باید چکار کنیم برای درمان

    ( اين سوال در 9 روز و 20 ساعت و 55 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 12 ساعت و 15 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    خیر بخاطر طبیعت الت است بهتر است یک مکتخصص ارولوژی معاینه کنند
  • با سلام و خسته نباشید لطفا جواب تست سمن بنده را بفرمایید. ممنون از لطف شما

    ( اين سوال در 10 روز و 16 ساعت و 13 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 12 ساعت و 16 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    متاسفانه باز نشد
  • سلام خسته نباشید حدود دو سه سالگی بیضه سمت چپم عمل نزول بیضه انجام دادم.حدود سه سال پیش رفتم متخصص ازمایش اسپرم برام نوشتن .در فاکتور های تعداد و سرعت ضعیف بودند بقیه فاکتور ها خوب و نرمال.(در ضمن سونو گرافی هم مشکلی نبود)یکسری دارو نوشتن که گفتند باید چهل روز مصرف بشه بعد چهل روز ازمایش دادم تمامی فاکتور ها نرمال بودند .مخصوصا سرعت تا 67 درصد پیشرونده شد .جمعیت هم از 14 میلیون به 42 میلیون رسید تقریبا و بقیه هم اوکی بود.دکتر بنده خیلی تا کید داشتند که هر چه سریع تر ازدواج کنم.من الان 25 سالمه و این نگرانی برام پیش اومده که حرف دکترم برای چه بوده ؟ممنون میشم پاسخ بدید

    ( اين سوال در 10 روز و 17 ساعت و 56 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 12 ساعت و 17 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    هر موقع خواستید ازدواج کنید عجله ای نیست
  • درود خدمت دکتر عزیز ایا ختنه کردن پسران باعث کاهش میل جنسی انها در بزرگسالی میشود؟ و ایا تاثیری بر اندازه الت دارد؟ چون من شنیدم الت ختنه نشده حس بیشتری دارد ایا درست هست؟

    ( اين سوال در 10 روز و 18 ساعت و 54 دقیقه پیش مطرح شد و 4 روز و 12 ساعت و 18 دقیقه قبل به اين سوال پاسخ داده شده است )
    فرقی نمی کند

آدرس مطب و تلفن

   تهران-35 متری قیطریه - حدفاصل اتوبان صدر و پارک قیطریه - پلاک 30 - کلینیک نسیم قیطریه - طبقه 3

  22245726

  22692963

    09123722403

   این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ساعات کار مطب

شنبه                    19:00 - 15:00
یکشنبه                19:00 - 15:00
سه شنبه             19:00 - 15:00

مشاوره و طرح سوال

اگر مایل به مشاوره هستید جهت طرح سوال و دریافت پاسخ اینجا کلیک کنید.

سئوالات پرسیده شده توسط دکتر کیانی سئوالات پاسخ داده شده توسط دکتر کیانی

 

آدرس گوگل مپ مطب دکتر کیانی